Na Vašu želju, obezbjeđujemo smještaj u velikom broju gradova u Bosni i Hercegovini i susjednim zemljama. Neki od gradova su:

Sarajevo

Hotel nudi sobe s privatnim kupaonicama uređene u toplim bojama breskve i naranče, a udaljen je 2,5 km od glavnog željezničkog kolodvora i autobusnog kolodvora.Cijeli hotel ima besplatni bežični pristup internetu, a korištenje parkirališta je također besplatno I sve je pod video nadzorom.
Svaka soba ima vlastiti balkon, TV i velike prozore, koji pružaju obilje prirodnog svjetla. Prostrane kupaonice imaju kadu i tuš.
Gosti mogu objedovati u restoranu ili na susjednoj terasi.Objekt se nalazi u blizini Olimpijskog bazena u Sarajevu.Nas rsestoran je pogodan za prezentacije,poslovne sastanke ruckove I razne dogadjaje.restoran za tu svrhu ima oko 50 mjesta.
Zračna luka Sarajevo je 4 km od hotela.
Broj soba: 16

Mostar


Nasim gostima zelimo ponuditi udoban smijestaj, i toplinu nase kuce. Apartmani na prelijepom mijestu- Mostarskoj Mahali- sa pogledom na Neretvu udaljenost 300 metara od Mostarskog STAROG MOSTA.
Sta nudimo:
Novo opremljene apartmane sa novim kupatilima, plus sve klimatizirano.
Nudimo parkiraliste za vas automobil ili motor.
Nasi gosti se redovito vracaju nama. Provjerite zasto.

Pocitelj

Nasim gostima želimo ponuditi ugodan smiještaj u Počtelju.
Pocitelj je udaljen oko 30 kilometara do prvih plaza na Jadranskom moru.
Mnogi nasi gosti ostaju na konaku u Pocitelju a preko dana se kupaju na moru ili rijeci Neretvi. Provijerite zasto Pocitelj postaje jedno od naj atraktivniji mijesta Bosni I Hercegovini.
Sta nudimo:
Ugodan smijestaj u uredno opremljenim apartmanima i sobama.
Siguran parking za Vase automobile i motore.
U ljetnom periodu Pocitelj je bogat kulturnim manifestacijama i nocnim zivotom.

Komentariši