sarajevo

Hotel Art je smješten u samom srcu Sarajeva, gdje stari grad poziva posjetioce na obilazak jedinstvenog spoja europskog i orijentalnog nasljeđa. U krugu od 100 metara od hotela nalazi se poznata Begova džamija, rimokatolička katedrala, pravoslavna crkva i jevrejska sinagoga, zbog čega je Sarajevo i dobilo nadimak europski Jerusalem.

Obiteljski hotel Italia smješten je u Sarajevu, a nudi smještajne jedinice za turiste i poslovne putnike. Nalazi se na oko 1 km od željezničkog i autobusnog kolodvora. Besplatno su na raspolaganju bežični pristup internetu i privatno parkiralište.

Potpuno opremljene sobe sadrže drvene radne stolove i stolice te vlastitu kupaonicu. Hotel Italia nudi poslugu u sobu 24 sata dnevno i unutarnju garažu. U kongresnom centru u okviru objekta moguće je organizirati manja i veća poslovna događanja.

U tradicionalno uređenom hotelskom restoranu poslužuju se jela talijanske, bosanske i međunarodne kuhinje. Gosti se mogu opustiti uz kamin u zajedničkom salonu.

Bašćaršija, stara jezgra Sarajeva, udaljena je 3,5 km. Sarajevo je grad koji nudi opuštanje i odličnu zabavu, a smješten je u blizini planinskih staza poznatih po održavanju Zimskih olimpijskih igara. Na zahtjev i uz nadoplatu dostupna je usluga prijevoza iz/do zračne luke.

 

Hotel Old Town se nalazi u strogom centru grada Sarajeva, samo par koraka od glavne ulice i starog dijela grada, Baščaršije, poznate po arhitekturi i malim zanatskim radnjama iz vremena Otomanskog carstva.